OM HUNDSKOLAN VISION

OM HUNDSKOLAN VISION

Om Hundskolan Vision

Hundskolan Vision vill genom att erbjuda kurs- och dressyr verksamhet hjälpa hundägare i hela Sverige att tillvarata hundens egenskaper så att den fungerar väl i den miljö den ska verka. Hundskolan Vision erbjuder ett varierat kursutbud och dressyr av hundar. Kursutbudet sträcker sig från valpkurser, allmänlydnadskurser till special kurser för jakthundar och problemhundskurser. Hundskolan Vision skräddarsyr även kurser efter önskemål.

Hundskolan Vision

ägs och drivs av Mattias Westerlund. Mattias är dressör och instruktör och har tidigare arbetat vid Hundskolan i Sollefteå. Mattias har erfarenhet från dressyr av de flesta tjänstehundstyper såsom minhundar, narkotikahundar, polishundar, ledarhundar, rehabhundar och utbildning av deras förare samt kurs- och utbildningsverksamhet. Mattias har haft den unika möjligheten att dressera och jobba med hundratals hundar, både i Sverige och internationellt.

Det senaste

i Hundskolan Visions utbud är WebDog – video och instruktioner via nätet. I och med WebDog kan du börja din träning hemma eller vart du än befinner dig. Våra videofilmer fungerar i din dator eller i din smartphone. Sedan är du redo att börja träna. Till detta kan du också ladda ner en beskrivande text som du kan använda som stöd.