Produkten

Produkten du köper är en videofilm som du kan se via så kallad strömmad video. Du behöver alltså inte ladda ned filmen och den tar inte upp en massa plats i din dator eller smarta telefon. Du ser videon via en internetuppkoppling och det behöver inte vara en uppkoppling av toppkvalitet. 3G/4G och/eller ADSL 8/1 duger fint och fungerar fint.

Webbläsare

Hundskolan Visions hemsida följer gällande webbstandard. Tyvärr gör inte alla webbläsare det. Får du problem med att se våra filmer så prova att byta webbläsare. Vi rekommenderar Safari (för Mac-användare) och

Firefox för Windows/Mac-användare.

Köpinformation
Paypal är en betalväxel där du antingen kan skapa ett konto och betala med eller så använder du funktionen att betala som gäst. Har du ett konto så slipper du att ange ditt kontonummer/nummer på ditt betalkort. Väljer du att betala som gäst så får du ange ditt kortnummer innan du kan genomföra köpet.

Så här handlar du:

Välj produkt och lägg dem i varukorgen.

Fortsätt till kassa. Där får du antingen logga in i redan befintligt konto eller skapa ett nytt konto om du inte har ett sedan tidigare.

När du är färdig så väljer du att betala med Paypal och sedan kommer du att flyttas till deras säkra betalsystem automatiskt. Har du redan ett konto hos Paypal så kan du välja att betala via det. Vill du inte registrera ett Paypal-konto så går det bra att betala som gäst. Du får du ange dina kontouppgifter och ditt kortnummer.

Här kan du läsa mer om Paypal.

https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/how

1. Välj dina produkter

2. Skapa ett konto eller logga in på ditt befintliga
3. Gå vidare för att betala via Paypal
4. Välj att betala via Paypal-konto eller som gäst

5. Har du rabattkod eller presentkort så framgår det var du ska ange det
6. Slutför köpet

Dina videor

Alla de videor du köpt ligger kopplade till ditt kundkonto. Du kan alltså enkelt logga in och se dem hur många gånger du vill. Videorna fungerar i en modern smart telefon, i en surfplatta och i din dator.